OUR STORY

‘All I ever did was supply a demand that was pretty popular’ – Al Capone

Lefebvre’s Liquorbar is de tweede zaak van Ernest Lefebvre. Bijna acht jaar geleden openende hij Wijncafé Lefebvre op Neude 2, wat ondertussen een begrip is geworden in horeca Utrecht. Toch bleef er altijd de droom om nog een zaak te openen en wanneer de kans zich voor deed om pal naast het wijncafé iets nieuws op te starten, kon hij dit simpelweg niet weigeren.

Zijn inspiratie heeft hij gehaald uit Chicago, waar hij samen met zijn vrouw voor een geruime tijd heeft gewoond.

Stoere dranken met een mooi verhaal, dat is waar het in de Liquorbar om draait. Het vieren dat jij een keuze hebt om te genieten van een goed glas whiskey, een frisse gin of een vernieuwend lokaal bier – iets waar ze tijdens de Prohibition in Amerika alleen maar van konden dromen.

Bij ons geniet je van het aloude café gevoel en wordt je rebelse dorst gelest. Dit is de plek waar je wordt herkend, sterke verhalen deelt, luid mag lachen en ook kan fluisteren.

Heb je geen zin aan een hoge tafel te borrelen of neer te ploffen in onze loungehoek? Bezoek dan onze kelder waar je met een drankje in de hand een potje pool met je vrienden speelt.